A weboldalon sütit (cookie-t) használunk a felhasználói élmény fokozására. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban. OK

Gyorsasági biztosítás

 

 Bosszant, ha nem érkezik meg idejében a csomag?

Ilyen szerencsére nálunk ritkán fordul elő, de ettől még nem kevésbé kellemetlen, ha nem kapod meg idejében azt, amit rendeltél. Mivel már régóta a gyorsaságra helyezzük a hangsúlyt, erre az esetre kitaláltuk Gyorsasági biztosítás nevű csomagunkat, ami 2017. február 6-ai kezdettel egy - minden rendeléshez járó, ingyenes biztosítást takar.

Mi számít késésnek?

Általános csomagjainknál (legyen az házhozszállítás vagy postapont) a feladástól számított 3 munkanap elteltével, villámgyors opcióval (azaz másnapra) kért csomagjainknál a feladástól számított 2 munkanap elteltével él a garanciánk, ha nem kaptad volna meg a rendelésedet.

Minden munkanapon 14 órakor zárjuk le a rendeléseket, és azokat adjuk fel aznap, amelyek addig beérkeztek, illetve teljesült a bankkártyás fizetés vagy átutalás, amennyiben azt választottad. A feladás napja a nyomkövetési rendszerben látható nap, amikor átadtuk a futárnak a csomagot (ezt az általunk e-mailben kiküldött nyomkövetési rendszerben is láthatod).

Nézzük egy példával: A csomagod hétfőn indul útjára (ez a feladás napja), és legkésőbb szerdán meg kell, hogy érkezzen. Ha csütörtökig ez nem történik meg, már pénteken jelezheted nekünk, hogy késik. A biztosítás visszatérítése akkor indul el, ha a késett csomagot sikeresen átvetted.

Villámgyors szállítással kért csomagra ugyanez vonatkozik, azonban egy nappal hamarabb, tehát keddre kell, hogy megérkezzen. Ebben az esetben már csütörtöktől jogosult vagy arra, hogy élj a Gyorsasági biztosítással.

Az esetlegesen elveszett csomagok nem a Gyorsasági biztosítás alá tartoznak. Ebben az esetben is szólj nekünk, mert természetesen kompenzálunk érte - erről a Hogyan vásárolhatsz „Elveszett csomag” fejezetében olvashatsz.

Késett a csomagom! Mit tegyek?

Fontos, hogy a Gyorsasági biztosítás nem automatikusan jár, hanem akkor, ha bejelented nekünk e-mailben, chaten vagy telefonon, hogy késett a csomagod, és ez a posta nyomkövetési rendszere alapján is egyértelmű. A jogos kártérítési igényt természetesen minden esetben kompenzáljuk a teljes szállítási díj visszatérítésével (ahogyan az eddig az elveszett csomagok esetén is történt, és történik ezután is). A biztosítást 30 naptári napig kérheted.

Milyen formában kapok kompenzálást?

A szállítási díj visszatérítését azonos összegről szóló kupon formájában kapod, amelyet egy naptári évig bármilyen termékre beválthatsz a Gyöngyvásár webáruházban. Amennyiben villámgyors szállítással (azaz másnapra) kérted a csomagot, annak felára is a szállítási díjhoz tartozik.

Mire nem vonatkozik a biztosítás?

Minden csomagra érvényes, kivéve a sikertelenül kézbesített, át nem vett vagy csak késve átvett csomagokat, tehát minden olyan késlekedést, amely nem a Gyöngyvásár webáruház, illetve a szállító hibájából történt. Utánvétes csomagok esetén is a teljes díjat ki kell fizetned ahhoz, hogy átvedd a csomagot, hogy utána élhess a Gyorsasági biztosítással.

Ingyenes szállításkor is él a biztosítás?

Igen van, ekkor a minimumösszeget, azaz 499 Ft-ot térítünk vissza.

Pecsét
Színválasztó
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vásárlóink mondták

„Nem nagy dolog profi módra dolgozni, ezt, minden ember elvárja amikor vásárol! DE, amikor ez "emberi" hangon történik,az árú pontosan, rendben érkezik, megállsz egy pillanatra és szeretnéd ezeket az "embereket" megölelni! Köszönöm, hogy Önöknél vásárolhattam!!!”
Kuki Atilla, Miskolc

„Nagyon szeretek itt vásárolni, mert gyors, pontos a kiszolgálás, és jó minőségű a termék, és nagyon kedvesek.”
Mária, Oroszlány

„Igazából, én csak gumidamilt szerettem volna venni az elszakadt karkötőmhöz. Ahogy elkezdtem a rendelést, Maja már írt chat-en, hogy tud-e segíteni. Nagyon gyorsan jött a válasz, másnap megkaptam az árut. Ezt a rugalmasságot, kedvességet ritkán tapasztalni, köszönöm :))))”
Zsuzsi, Budapest

„Mindig megkaptam időben a csomagot, a tartalma sértetlen volt, nem maradt ki soha semmi. Itt mindent megtalálok amire szükségem van, nagyon jó minőségű a kínálat. Kaphatóak olyan dolgok is, ami más oldalakon nem. Az árak is megfelelnek, sőt… Ha kérdésem van, válasz szinte perceken belül érkezik. Nem válok meg ettől az oldaltól, már a baráti köröm is innen rendel.”
Rita, Szentendre

„Korrektek, gyorsak, pontosak, a termékek szépek és jó minőségűek, szívesen rendelek tőlük.”
Anita, Budapest

Te is vásároltál? Írj véleményt!

Kövess minket!
 
 
 

Facebook     |     Google Plus

 
 
Partnerünk:

Gyöngy tanfolyam

Kosár
A kosarad még üres! Új terméket a kék "kosárba" gombbal tudsz hozzáadni.
Szállítási díjak

Min. rendelési érték: 1 500 Ft

Házhozszállítás futárral
Fizetés banki előreutalással vagy bankkártyával:
1 500 - 3 000 Ft-ig 699 Ft
3 000 - 5 000 Ft-ig 599 Ft
5 000 - 10 000 Ft-ig 499 Ft
10 000 Ft-tól ingyenes
Fizetés készpénzzel, átvételkor:
1 500 - 3 000 Ft-ig 1199 Ft
3 000 - 5 000 Ft-ig 999 Ft
5 000 - 10 000 Ft-ig 899 Ft
10 000 - 20 000 Ft-ig 599 Ft
20 000 Ft-tól ingyenes
Szállítás megadott postára
Fizetés banki előreutalással, bankkártyával
1 500 - 3 000 Ft-ig 799 Ft
3 000 - 5 000 Ft-ig 699 Ft
5 000 Ft-tól ingyenes
Fizetés készpénzzel, átvételkor:
1 500 - 3 000 Ft-ig 799 Ft
3 000 - 5 000 Ft-ig 699 Ft
5 000 Ft-tól ingyenes

Villámgyors szállítás! +199 Ft

A szállítási díjakról bővebben »