5

Vélemények

140 vélemény alapján:

99,14 %

Vásárlóink mondták

Olvass még több véleményt »

Ez egy BEMUTATÓ WEBÁRUHÁZ. Az üzlet már nem működik, megrendeléseket NEM TELJESÍTÜNK, és nem fogunk a jövőben sem.
kosár

A kosarad még üres

 
 
(x) Bezárom

Minden hétfőn, szerdán és csütörtökön indítunk útnak csomagokat (amelyek a következő munkanapon érkeznek meg).

Házhozszállítás futárszolgálattal

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
2000 - 11999 Ft-ig 1 munkanap 1699 Ft
12000 Ft-tól 1 munkanap Ingyenes
Kényelmi szolgáltatások (opcionális):
Utánvét díja (20 000 Ft alatt)   + 300 Ft
Utánvét díja (20 000 Ft felett)   ingyenes

 

Szállítás postahivatalba

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
2000 - 11999 Ft-ig 1 munkanap 1699 Ft
12000 Ft-tól 1 munkanap Ingyenes
Kényelmi szolgáltatások (opcionális):
Utánvét díja (20 000 Ft alatt)   + 300 Ft
Utánvét díja (20 000 Ft felett)   ingyenes

 

 
(x) Bezárom

Menü

 
Elérhetőségeink

telefon+36 00-000-0000
Hétköznap 9-18 óráig

info@minta.minta
24 órán belül válaszolunk!

bankMinta Kft.
00000000-00000000-00000000

 
 

11 nyomós indok, amiért megéri gyöngyöt fűzni a táborban

Rossz az idő, le kellene kötni a gyerekeket vagy csak nincs elég program a közelben? A gyöngyfűzés ráadásul fejleszti is az ifjoncok képességeit is!

 

©  Gyöngyvásár  2018. június 19.

 

1. Leköti a gyerekek figyelmét

Minden pedagógus tudja, hogy milyen az, amikor az egyik gyerek körberohanja a termet, a másik hangosan kiabál, másik kettő pedig éppen egymással verekszik… Ilyenkor le kell kötni a figyelmüket.

Ezekre az esetekre például tökéletes a gyöngyfűzés, hiszen koncentrációt igényel. Nem lehet közben püffölni a másikat, és lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de sokkal halkabbá válnak, miközben dolgoznak. Egyszerűen áldás, lesz meglátod!

2. Egyszerűen tárolhatóak a gyöngyök, és nem foglalnak nagy helyet

A táborvezetőnek majdnem, hogy egy légi katasztrófára is fel kell készülnie. Ráadásul ha a tábort egy távoli helyszínen tartják, le is kell vinni oda mindent.

A gyöngyöknek elég egy közepes doboz néhány tálkával, amit akár a konyháról is lehet kölcsönözni a foglalkozásra. Nem viccelek, akár az ülés alá is befér, ha már végképp dugig van az autó!


Spórolhatsz rajta

Spórolhatsz rajta

3. Filléres holmi

Valljuk be őszintén, rengeteg pénzbe kerül egy tábor, és mivel csak egy kisebb keretünk van egy-egy foglalkozásra, így duplán fontos, hogy mindenhez jutányos áron jussunk hozzá.

A gyöngyfűzés alapanyagai olcsók, ráadásul nálunk pénztárcabarát árakon találsz nagy kiszerelésű gyöngyöket és hozzávalókat egy helyen. Spórolhatsz a szállítási költségen is, hiszen 6000 Ft felett már nem kell számolgatnod, ráadásul rendelheted közvetlenül a tábor területére is, így szállítgatnod sem!

4. Gyorsan megérkezik

Hűha, egész hétre esőt mondanak az időjósok, és a gyerekek már az összes színezőt kivégezték? Ráadásul halálra unják már az Activitit?

Okostelefont elő, keress ránk, és rendelj a táborba gyöngyöket, alkatrészeket. Ne aggódj, segítünk, hogy milyen alapanyagokat érdemes beszerezned. Akár már másnapra ott lehet a táborhelyen a csomagod, de két napon belül biztosan megérkezik!


Aranyos, csak maszatos :)

Aranyos, csak maszatos :)

5. Nem koszos, nem ragacsos

A gyerekek imádnak festeni, ragasztani, de azt tudjuk, hogy szinte kivédhetetlen az, hogy ne legyen a ruhájuk vagy az asztal le nem takart része tiszta maszat, amitől aztán nagyon nehéz megszabadulni. Kellemetlenség adódhat abból is, ha tönkremegy a poronty drága ruhája, és a szülő ezt rajtunk kéri számon. Igaz, a gyöngyök szórodnak, de egy gyors söprés mindent megold, kellemetlen következmények nélkül!

6. Hamar elkészül

A gyöngyfűzés talán legjobb tulajdonsága, hogy hamar látványos dolgokat lehet készíteni, amelyek rögtön hordhatóak is. Nincs száradási idő, nem kell kiégetni mint például a kerámiát, amiket éppen emiatt nem lehet az utolsó napokra hagyni - ráadásul szinte mindig van egy-két darab, amit soha nem vesznek át. Ilyen a gyönggyel nem fordulhat elő.

7. Esőnap esetén ideális

Egész hétre gyönyörű időt írtak, ám egyszercsak derült égből villámcsapás, és nyakunkon a vihar. Nem lehet sem focizni, sem kirándulni, egyáltalán semmit sem csinálni odakint.

Naná, hogy maradnak a benti programok. Ilyen esetekre nagyon jó, ha előre készülünk, és néhány gyöngy egy kis gumis damillal pillanatok alatt megoldja a problémát, lehet készíteni karkötőket. Gond letudva!

 

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről!

 
 

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

8. Fiúk is szeretnek kézműveskedni

Sokan úgy gondolják, hogy a gyöngyfűzés típikusan lányos dolog, pedig csak azon múlik, hogy mit készítünk. Például egy fiúkkal teletömött osztályban technika órán úgy tanítják a varrást, hogy Fradi-zsebkendőt kell tervezniük, aztán elkészíteniük a gyerekeknek. Ha gyöngyből pókot, békát esetleg kígyót fűznek közösen, mindjárt nagyobb kedvvel teszik a fiúk is. Akár meg lehet próbálkozni a denevérrel, esetleg a Pókemberrel is. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi jó, fiús gyöngyminta létezik, csak győzzetek választani közülük!

9. Könnyű előszedni

Nem igényel annyi előkészületet, mint például egy batikolás: egyszerűen 2-3 gyerekenként egy kis tálka kell, abba gyöngy, vágunk nekik damilt, majd néhány minta alapján megmutatjuk, mit és hogyan kell elkészíteni. Tíz perc után figyeljük meg, ahogyan már egymásnak magyaráznak, és fele annyi dolgunk sem lesz, mint egy olyan technikánál, ahol minden egyes lépést külön meg kell mutatni - mint a varrásnál.


A boldog kis alkotó

A boldog kis alkotó

10. Gyors sikerélményt ad a gyerekenek

Minden pedagógus tudja, hogy milyen jó érzés látni, amikor a kis lurkók örülnek a legújabb alkotásaiknak. Minden elismerésük valójában a mi érdemünk is. Persze tudni kell olyan technikák találni, amivel könnyedén és hamar sikerük lesz az örökmozgóknak.

11. Fejleszti a gyerekek koncentrációképességét és finommozgását

Nem elhagyagolható az a tény, hogy a gyöngyfűzés rengeteg készséget fejleszt, ezért kifejezetten jó kisgyerekkorban foglalkozni vele. Később a pozitív hatás például az íráskészségükön fog meglátszani.

+1 Ez a legegyszerűbben megtanulható technika

Mikor rengeteg az intéznivaló, ki sem látszunk belőle. Még fel kell hívni az éttermet, moziba kell helyet foglalni, megvenni a jegyeket, vagy pedig éppen a szülőknek kell kiküldeni a tábori tudnivalókat - ismerjük, mindezt tegnapra! Ilyenkor kinek van kedve egy bonyolult technikát megtanulni? Ugye, hogy senkinek!

Szerencsére a gyöngyfűzésre nem lehet ráfogni, hogy nehéz volna. Néhány alapanyagból már szuper mintákat tudsz fűzni a gyerekekkel. Egyszerűek az ábrák, nem bonyolultak a megoldások.

Ha kifejezetten gyerekeknek való mintákat keresel, jó hírünk van: ebben a cikkünkben mutatunk öt örök nyári gyöngyfűzési mintát, amit bármelyik táborban bevethetsz!

= köszönöm, ez hasznos volt :)

Hozzászólások

Szólj hozzá!
Mit mondtak a többiek?
11 nyomós indok, amiért megéri gyöngyöt fűzni a táborban
ajisfkcej
[url=http://www.go86lu7rj4ap2hldr958c9v46774f61is.org/]ujisfkcej[/url]
jisfkcej http://www.go86lu7rj4ap2hldr958c9v46774f61is.org/
jisfkcej  |  2023. április 16. 16:17
11 nyomós indok, amiért megéri gyöngyöt fűzni a táborban
ailedkffwk
iledkffwk http://www.g5z94n1ee1u03alxd4z7fm7624f530ads.org/
[url=http://www.g5z94n1ee1u03alxd4z7fm7624f530ads.org/]uiledkffwk[/url]
iledkffwk  |  2023. február 19. 19:47
[url=http://slkjfdf.net/]Uuciji[/url] Oyohaiv kia.bbxq.gyongyvasar.hu.zek.gb http://slkjfdf.net/
 |  2022. szeptember 6. 05:20
[url=http://slkjfdf.net/]Eqihisew[/url] Oyatxarus dqr.pfpq.gyongyvasar.hu.eww.lh http://slkjfdf.net/
 |  2022. szeptember 6. 04:48
[url=http://slkjfdf.net/]Ogagahuu[/url] Ubaxisor uxb.nhmw.gyongyvasar.hu.nah.ya http://slkjfdf.net/
 |  2022. szeptember 5. 23:26
[url=http://slkjfdf.net/]Uqudagec[/url] Ufugijuf vxr.iyjd.gyongyvasar.hu.jbf.xs http://slkjfdf.net/
 |  2022. szeptember 5. 23:12
[url=http://slkjfdf.net/]Onugipoag[/url] Fekivoxo atc.wxhp.gyongyvasar.hu.atn.zj http://slkjfdf.net/
 |  2022. szeptember 5. 17:43
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/]Buy Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin Online bnt.aftb.gyongyvasar.hu.uir.uq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 |  2021. február 26. 03:14
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/]Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500mg Capsules ogt.jqmc.gyongyvasar.hu.isf.sx http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 |  2021. február 26. 02:57

A hozzászólások mindig az aktuális hozzászóló véleményét tükrözik. A Gyöngyvásár webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy a sértő vagy oda nem illő hozzászólásokat szerkessze, törölje.

Ezek is érdekelni fognak


Öt szuper minta táborozóknak

Van gyöngy, van idő, van kedv - de mit fűzzünk, ha vegyes a társaság? Az alábbi öt mintából kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt találnak kedvükre valót.


Fél kilós kásagyöngy csomagok

Ha sok kell egy színből, válaszd a fél kilós kásagyöngy csomagjainkat, mert így sokkal jobban megéri!

 
 
Manogyöngy Comodo Trusted Magyar Posta Logisztika MPL PostaPont A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek