kosár

A kosarad még üres

 
 
(x) Bezárom

Házhozszállítás futárszolgálattal

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
Előrefizetéssel (utalás vagy bankkártya)
1000 - 4999 Ft-ig 1-2 munkanap 899 Ft
5000 - 9999 Ft-ig 1-2 munkanap 799 Ft
10000 Ft-tól 1-2 munkanap Ingyenes!
Fizetéssel átvételkor (készpénz vagy bankkártya)
1000 - 4999 Ft-ig 1-2 munkanap 1199 Ft
5000 - 9999 Ft-ig 1-2 munkanap 999 Ft
10000 - 19999 Ft-ig 1-2 munkanap 799 Ft
20000 Ft-tól 1-2 munkanap Ingyenes!

Kérheted a csomagot villámgyors, már 1 munkanapos szállítással is - ennek felára minden esetben +199 Ft.

Szállítás postahivatalba

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
Előrefizetéssel (utalás vagy bankkártya)
1000 - 4999 Ft-ig 1-2 munkanap 899 Ft
5000 Ft-tól 1-2 munkanap Ingyenes!
Fizetéssel átvételkor (készpénz vagy bankkártya)
1000 - 4999 Ft-ig 1-2 munkanap 899 Ft
5000 - 19999 Ft-ig 1-2 munkanap 799 Ft
20000 Ft-tól 1-2 munkanap Ingyenes!

Kérheted a csomagot villámgyors, már 1 munkanapos szállítással is - ennek felára minden esetben +199 Ft.

 
(x) Bezárom

Menü nyit/zár

 

Gyorsasági biztosítás

Csomagjaidra ingyenes biztosításod van! Késett, nem érkezett meg idejében? Visszakapod a teljes szállítási díjat!

 

©  Gyöngyvásár  2017. február 6.

 

Bosszant, ha nem érkezik meg idejében a csomag?

Ilyen szerencsére nálunk ritkán fordul elő, de ettől még nem kevésbé kellemetlen, ha nem kapod meg idejében azt, amit rendeltél. Mivel már régóta a gyorsaságra helyezzük a hangsúlyt, erre az esetre kitaláltuk Gyorsasági biztosítás nevű csomagunkat, ami 2017. február 6-ai kezdettel egy - minden rendeléshez járó, ingyenes biztosítást takar.

Mi számít késésnek?

Általános csomagjainknál (legyen az házhozszállítás vagy postapont) a feladástól számított 3 munkanap elteltével, villámgyors opcióval (azaz másnapra) kért csomagjainknál a feladástól számított 2 munkanap elteltével él a garanciánk, ha nem kaptad volna meg a rendelésedet.

Minden munkanapon 14 órakor zárjuk le a rendeléseket, és azokat adjuk fel aznap, amelyek addig beérkeztek, illetve teljesült a bankkártyás fizetés vagy átutalás, amennyiben azt választottad. A feladás napja a nyomkövetési rendszerben látható nap, amikor átadtuk a futárnak a csomagot (ezt az általunk e-mailben kiküldött nyomkövetési rendszerben is láthatod).


A feladás napja a nyomkövető rendszerben

A feladás napja a nyomkövető rendszerben

Nézzük egy példával: A csomagod hétfőn indul útjára (ez a feladás napja), és legkésőbb szerdán meg kell, hogy érkezzen. Ha csütörtökig ez nem történik meg, már pénteken jelezheted nekünk, hogy késik. A biztosítás visszatérítése akkor indul el, ha a késett csomagot sikeresen átvetted.

Villámgyors szállítással kért csomagra ugyanez vonatkozik, azonban egy nappal hamarabb, tehát keddre kell, hogy megérkezzen. Ebben az esetben már csütörtöktől jogosult vagy arra, hogy élj a Gyorsasági biztosítással.

Az esetlegesen elveszett csomagok nem a Gyorsasági biztosítás alá tartoznak. Ebben az esetben is szólj nekünk, mert természetesen kompenzálunk érte - erről a Hogyan vásárolhatsz „Elveszett csomag” fejezetében olvashatsz.

Késett a csomagom! Mit tegyek?

Fontos, hogy a Gyorsasági biztosítás nem automatikusan jár, hanem akkor, ha bejelented nekünk e-mailben, chaten vagy telefonon, hogy késett a csomagod, és ez a posta nyomkövetési rendszere alapján is egyértelmű. A jogos kártérítési igényt természetesen minden esetben kompenzáljuk a teljes szállítási díj visszatérítésével (ahogyan az eddig az elveszett csomagok esetén is történt, és történik ezután is). A kompenzálást 30 naptári napig kérheted.

Milyen formában kapok kompenzálást?

A szállítási díj visszatérítését azonos összegről szóló kupon formájában kapod, amelyet egy naptári évig bármilyen termékre beválthatsz a Gyöngyvásár webáruházban. Amennyiben villámgyors szállítással (azaz másnapra) kérted a csomagot, annak felára is a szállítási díjhoz tartozik.

Mire nem vonatkozik a biztosítás?

Minden csomagra érvényes, kivéve a sikertelenül kézbesített, át nem vett vagy csak késve átvett csomagokat, tehát minden olyan késlekedést, amely nem a Gyöngyvásár webáruház, illetve a szállító hibájából történt. Utánvétes csomagok esetén is a teljes díjat ki kell fizetned ahhoz, hogy átvedd a csomagot, hogy utána élhess a Gyorsasági biztosítással.

Ingyenes szállításkor is él a biztosítás?

Igen van, ekkor a minimumösszeget, azaz 499 Ft-ot térítünk vissza.

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Te lehetsz az első!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

A hozzászólások mindig az aktuális hozzászóló véleményét tükrözik. A Gyöngyvásár webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy a sértő vagy oda nem illő hozzászólásokat szerkessze, törölje.

 
 
Manogyöngy Comodo Trusted Magyar Posta Logisztika MPL PostaPont A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek