5

Vélemények

140 vélemény alapján:

99,14 %

Vásárlóink mondták

Olvass még több véleményt »

Ez egy BEMUTATÓ WEBÁRUHÁZ. Az üzlet már nem működik, megrendeléseket NEM TELJESÍTÜNK, és nem fogunk a jövőben sem.
kosár

A kosarad még üres

 
 
(x) Bezárom

Minden hétfőn, szerdán és csütörtökön indítunk útnak csomagokat (amelyek a következő munkanapon érkeznek meg).

Házhozszállítás futárszolgálattal

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
2000 - 11999 Ft-ig 1 munkanap 1699 Ft
12000 Ft-tól 1 munkanap Ingyenes
Kényelmi szolgáltatások (opcionális):
Utánvét díja (20 000 Ft alatt)   + 300 Ft
Utánvét díja (20 000 Ft felett)   ingyenes

 

Szállítás postahivatalba

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
2000 - 11999 Ft-ig 1 munkanap 1699 Ft
12000 Ft-tól 1 munkanap Ingyenes
Kényelmi szolgáltatások (opcionális):
Utánvét díja (20 000 Ft alatt)   + 300 Ft
Utánvét díja (20 000 Ft felett)   ingyenes

 

 
(x) Bezárom

Menü

 
 
Elérhetőségeink

telefon+36 00-000-0000
Hétköznap 9-18 óráig

info@minta.minta
24 órán belül válaszolunk!

bankMinta Kft.
00000000-00000000-00000000

 
 

Milyen volt a 2015-ös esztendő?

Pezsgők durránása, poharak csörömpölése és trombiták harsanása ébresztett rá, hogy megint eltelt egy év… ilyenkor érdemes visszatekinteni a mozgalmas óévre.

 

©  Véghné G. Maja  2016. január 11.

 

Amikor készítettem ennek a blognak a vázlatát, magam is meglepődtem, hogy mennyi minden történt 2015-ben a Gyöngyvásárral. Lehetetlennek tűnik, hogy ennyi termék, akció és különböző fejlesztés ennyi időbe mind-mind belefért. Hát mit ne mondjak, nem unatkoztunk! :)

Január

Januárban a karácsonyi termékek feltöltése után egy új, cseh gyöngyös blogcikkel jelentkeztünk, amelyben végigvettük a cseh gyöngyöket, ezen belül is főleg a kétlyukú különlegességeket. Az akkori lista persze már nem teljes, hiszen azóta már több cseh gyöngy újdonságunk van, és számuk idén is nőni fog.

Az újdonságok között szerepeltek még az ezüstszínű horoszkóp medálok, amelyek természetesen mind a 12 zodiákus jellel beszerezhetőek.

A 2015-ös év egyik büszkesége, hogy elkészült a Ti készítettétek oldal, ahová a mai napig érkeznek új, csodaszép műalkotások. Mindenkit csak bátorítani tudok, hogy mutassa meg, hogy mit készített! Nemcsak azért teszem ezt, mert szeretjük az elkészült műveket nézegetni, hanem másokat is inspirálni tudsz vele.

Január óta külön kedvezünk a gyors utalóknak is: mindenki, aki 24 órán belül elutalja a vételárat, egy ajándék fityegőt talál a csomagjában. A kezdőpontnak mindig a megrendelés véglegesítésének ideje számít, és a 24 óra a következő munkanapon jár le – tehát ünnepnap, hétvége nem számít bele, hiszen akkor zárva tartanak a bankok.

Február

A február sem telt eseménytelenül, hiszen megjelentünk Dühös mókus blogján egy bejegyzéssel. Ez az oldal elsősorban spórolással foglalkozik, emellett vannak cikkek az élet fontos kérdéseiről és persze szuper recepteket is lehet találni rajta. Írásunknak sokat sejtető címe; Oldd meg fillérekből kedvenc gyöngyeid vagy mütyűrjeid tárolását - gyöngytartók házilag is mutatja, hogy olcsó, filléres és nem utolsósorban környezetkímélő megoldásokat kínálunk benne a gyöngyök tárolására. Aki még nem olvasta volna, annak feltétlenül ajánlom, mert nem fogja megbánni! :)

A cikk több mint másfél napig szerepelt az index2 főoldalán is.

A hónap új termékei közül a zsorzsett teklákat emelném ki: ezekből a különleges festésű igazgyöngy utánzatokból nincs két egyforma darab!

Torkos csütörtököt is tartottunk, hogy ne csak az éttermek vegyék ki belőle a részüket: 50%-os kedvezménnyel adtuk a viaszgyöngyöket, mi több, az akció nem nem csak egy napig, hanem a hét végéig tartott. Valentin napra pedig egy szép, szíves gyöngyszövéses mintát készített nekünk Bigyibogyó.

Március

Egyedi, jópofa akcióval jelentkeztünk: a „Keresd a cicát!” játék keretében valahol a gyöngyök között elrejtettünk egy cicás medált, a megtaláló hazavihette szegény elkóboroltat csupán 1 Ft-ért.

A hónap újdonságai közé számított az új kelta csomós fityegő, valamint a nagylyukú gyöngyök a hozzájuk tartozó, cserélhető karkötő és fülbevaló alapokkal. Kivételes alapanyagok ezek, hiszen nem csak egy sima ékszert készíthetsz belőlük, hanem azon pillanatok alatt le is tudod cserélni a gyöngyöket - így akár mindennap a hangulatodhoz megfelelő ékszert viselhetsz!

A hírlevélre féliratkozóknak elindult a Peyote suli, amelyben nemcsak peyote leckéket küldünk, hanem a végén két, exkluzív mintát is kapnak hozzá az érdeklődők.

Április

Az április sem telt ingyenes minta nélkül: egy letölthető nyuszis peyote mintát tettünk fel, amely csupán három színből elkészíthető. És ez még nem minden! Sokak kedvence, Manogyöngy is készített egy új mintát Tavaszi twinvirág medál néven.

Manogyöngy (valódi nevén Kereki Kriszta) több éve segít a gyöngyfűzéssel még csak ismerkedőknek első szárnycsapásaikban. De ha valaki inkább a kész ékszereket kedveli, akkor is ajánlom őt, hiszen mindig ügyködik egy új ékszeren, és egyéni megrendeléseket is vállal.

Az április bolondság rajtunk is eluralkodott, mert elgurult egy gyógyszerünk gyöngyszemünk, így vevőink segítségét kértük, hogy megtaláljuk. A rakoncátlan golyó az alkatrészek közé került, és aki rátalált, el is vihette szinte ingyen. :)

A hónap végén cseh csiszolt gyöngyök is érkeztek, amelyek nem csak 20 darabos, hanem nagy, 50 db-os kiszerelésben is elérhetőek lettek.

Május

Májusban a cseh kásagyöngyöké volt a főszerep! Nemcsak új színek érkeztek, hanem két hiánypótló cikk is felkerült a weboldalra: Cseh kásagyöngy - 1. rész és Cseh kásagyöngy fajták címmel. Az előbbiben a cseh kásák méreteit, színeit foglaltuk össze, míg a második a különleges cseh kásagyöngyökről szól - ide tartozik például a háromszög, a kocka, a szalma, de a farfalle és a Twin gyöngyök is. Mindkét blogban sok-sok minta ötletet is találsz.

Emellett a hónapban minden cseh kásagyöngy rendelés mellé ajándék mérettáblázatot adtunk - egy kis kártyalapot, amivel pillanatok alatt el lehet dönteni, hogy mekkora kásagyöngyre van szükségünk a munkánkhoz.

Persze nem csak a kásagyöngyök szerelmeseire gondoltunk, hiszen új szalagzárókat is szereztünk be, és egy töretlen népszerűségnek örvendő, hasznos gyöngyfűző tű készletet tűbefűzővel is a kínálat részévé tettünk.

Június

Ritka, lézerrel vágott fém medálokat töltöttünk fel a webáruházba, amelyek extra vékonyak, szuper könnyűek, így remek alapanyag fülbevalónak, főleg a színes alapokkal kombinálva.

Emellett az áprilisi twin virág medál párja, a Twin virág fülbevaló nevű minta is megjelent, ugyancsak Manogyöngy kivételezésében. Nem maradhatott el a nyár eleji akció sem: a Vakáció mellett a pink világnap alkalmából az ilyen színű termékeket lehetett olcsóbban megkapni a Gyöngyvásáron.

Július

Júliusban is az újdonságok vitték a prímet. Nemcsak PIP névre hallgató, kis szirom formájú cseh különlegességeket kaptunk, hanem érkeztek új ásványgyöngyök golyó és szív medál formájában is.

Megnyitotta kapuit a nagy akril vásár, ahol potom áron lehet gyöngyöket kapni: ezek kifutó termékek, vagyis vélhetően nem lesznek már többé kaphatóak a webáruházban ha elfogynak – ezért azonnal érdemes lecsapni arra, ami megtetszett!

Augusztus

Augusztus elején ránk fért egy kis pihenés, de mivel senkit sem szerettünk volna tétlenül hagyni, a szabadság közben akciósan lehetett megvenni a népszerű kerámia és a porcelán gyöngyöket.

A hónap közepétől újra belevetettük magunkat a munkába, így feltöltésre kerültek a régóta várt betű gyöngyök az angol ábécé összes karakterével (leszámítva a Q-t), ráadásul egyesével kaphatóak, így könnyedén (és kevés pénzért) építhetsz bele a műveidbe nevet vagy valamilyen szlogent.

A Gyöngyvásár Színvonal Garancia tulajdonképpen az ars poeticája a Gyöngyvásárnak. Mindig igyekeztünk a minőségre törekedni, és azért, hogy ez ne csak egy elcsépelt mondat legyen, már a kezdetektől fogva a termékeink nagy részét kézzel válogatjuk. Ezért tudunk garanciát is vállalni rájuk: szó nélkül visszatérítjük egy rendelés vagy egy termék árát egy hónapon belül, ha nem vagy elégedett! Cserébe csak azt kérjük, hogy mondd el, milyen hibája volt az adott terméknek.

Szeptember

Ez az ősz aztán dolgosan telt! Több blogbejegyzést írtunk, és új, fantasztikus portékákat lehetett beszerezni nálunk szeptembertől.

Kezdjük azzal, hogy végre ismét érkeztek vegyes cseh gyöngyök, olyan sokféle érdekesebbnél érdekesebb formákkal, hogy egy egész cikket szenteltünk a csomagok tartalmának. A blogon emellett a halszálkafűzés (herringbone-technika) rejtelmeibe vezettük be az olvasót Manogyöngy kalauzolásában – maga a technika egyszerűbb, mint bárki gondolná :)!

Nagy örömömre szolgált az is, hogy megérkeztek az első Swarovski gyöngyök; először bicone-ok, majd Rivolik formájában.

Jelentős változás történt a rendelések terén is: még gyorsabbak lettünk! Egy órára rövidült ugyanis a bankok közti átutalás ideje, így még több csomagot tudtunk már a vásárlás napján postára adni, és sokan már másnap kezükbe vehették azokat!

Október

Október a meglepetések hava volt.

Egy szuper herringbone mintával kezdtünk, Manogyöngy masnis karkötőjével.

A blog is újra frissült, a cseh csiszolt gyöngyökről írtunk ezúttal hosszabban, és ezzel egyidőben megvásárolhatóvá váltak nálunk a rendkívül ritka, ám annál népszerűbb vegyes cseh csiszolt gyöngy csomagok, amelyek káprázatos színeket és különböző méretű gyöngyöket tartalmaznak.

A halloweeni akcióról most sem feledkeztünk el, és mivel ekkor ünnepli születésnapját a Gyöngyvásár, a hagyománnyá vált ingyenes szállítás sem maradhatott el.

November

Ha eddig unatkoztunk volna, novemberben aztán biztosan nem maradt volna időnk rá… Újra kaphatóak lettek a kis, parafadugós üvegcsék, amelyekről Barbi (egyik kedves vevőnk) egy szuper videót készített. Csak néhány alapanyag és ötlet kell hozzá, és fillérekből nagyon szép ékszereket vagy más csecsebecséket készíthetsz ebből a kis fiolából.

Manogyönggyel még szorosabbra vettük az együttműködést, a kezdő gyöngyfűzőknek szánt oktató DVD-jét (Kóstoló a neve) veheted meg olcsóbban, ha legalább 5000 Ft értékben vásárolsz a Gyöngyvásáron termékeket. Meleg szívvel tudom ajánlani, több éves tapasztalatával tud segíteni egy-egy ékszer elkezdésében, és az utolsó csiszolásokig minden trükköt bemutat, ami ahhoz kell, hogy gyönyörű munkát adj ki a kezedből.

Az év legjelentősebb eseménye és legnagyobb vállalkozása az adventi vásár volt Budaörsön. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nagy forgalom mellett mindennel időre el tudtunk készülni, a gyönyörű molinónkra, amelyet az asztal elé feszítettünk, és a képen is látható „Gyöngyvásáros” egyenpólókra.

December

December nem múlhat el adventi naptár nélkül, most sem volt ez másképp. A karácsony előtti hajtás dacára maradt szerencsére idő olyan új termékekre is, mint a több színben kapható, csengő alakú, csilingelő fityegő, a drótcsillag alap, a különleges, extra hosszú cseh szalmagyöngyök, és még sokan mások.

Az évet egy új „webáruház” megnyitásával, a Gyöngymix oldal elindításával zártuk. Igazából úgy fogható fel ez, mintha egy új emeletet vettünk volna birtokba a boltban, ahol Magyarországon elsőként magad állíthatsz össze gyöngykészletet, ami remek egyedi ajándék is lehet. Egyelőre 2 és 4 mm-es, távol-keleti kásagyöngyök közül lehet válogatni, de tervezzük a bővítést új színekkel és tartókkal. Természetesen lehet egyszeri szállítási költséggel kérni a csomagokat, ha mindkét webáruházban rendelsz.

Utószó

Nem volt eseménytelen tehát a 2015-ös év, és 2016-ban sem tervezünk kevesebb újítást. Titok még, hogy mivel állunk elő, ám megígérhetem, hogy továbbra is lesznek akciók, rengeteg új termék és persze cikkek, minták, meglepetések. Tarts velünk idén is, kövess bennünket Facebookon, Google Plus-on, Pinteresten és Twitteren olvasd hírleveleinket!

Köszönjük, hogy megosztással támogatsz bennünket!

Néhány szó a szerzőről – Véghné G. Maja

Véghné G. Maja

A Gyöngyvásár ügyvezetője vagyok, több mint 10 éve foglalkozom gyöngyfűzéssel, és minden ékszeremet magam készítem. Az évek folyamán rengeteg technikát, trükköt tanultam, illetve tanulok a mai napig. A bloggal segíteni szeretnék minden gyöngyimádónak.

Ha tetszett a cikkem, kérlek oszd meg másokkal is!

= köszönöm, ez hasznos volt :)

Hozzászólások

Szólj hozzá!
Mit mondtak a többiek?
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Buy Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500mg hzc.ujyx.gyongyvasar.hu.qgu.jl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 |  2020. december 18. 04:33
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin[/url] Amoxicillin npe.pnhd.gyongyvasar.hu.amc.tg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 |  2020. december 18. 04:14
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin[/url] Amoxicillin No Prescription cmw.owhs.gyongyvasar.hu.bsr.cz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 |  2020. december 18. 03:56
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin 500 Mg Dosage[/url] Amoxicillin Online sxr.bkkc.gyongyvasar.hu.ydx.vh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 |  2020. december 18. 03:36
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500mg Capsules hvg.ibuy.gyongyvasar.hu.miz.aa http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 |  2020. december 18. 03:01
[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin 500 Mg[/url] Amoxicillin pfi.pcez.gyongyvasar.hu.ehg.en http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 |  2020. december 18. 02:42

A hozzászólások mindig az aktuális hozzászóló véleményét tükrözik. A Gyöngyvásár webáruház üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy a sértő vagy oda nem illő hozzászólásokat szerkessze, törölje.

 
 
Manogyöngy Comodo Trusted Magyar Posta Logisztika MPL PostaPont A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
RendbenCookie-t (sütit) használunk az oldalunkon a jobb felhasználói élmény és szolgáltatás érdekében. További részletek